Ideale pentru a fi servite dimineaţa……..şi nu numai……
– 5 ciuperci Champignon proaspete
– 10 felii pâine
– 1-2 linguriţe ulei măsline
– 1-2 caţel usturoi
– mărar proaspăt tocat
– sare si piper după gust
– parmezan (opţional)
Se încinge o tigaie, se pune uleiul de măsline, se tocă mărunt doi caţei de usturoi, se presară sare , piper după gust, apoi se adaugă ciupercile tăiate în patru, şi se calesc aproximativ trei minute. Se prăjesc feliile de pâine,(unele persoane prăjesc pâinea în cuptor ,după ce le-au stropit cu un pic de ulei de măsline ,lăsându-le până ce se rumenesc frumos)se aşază ciupercile deasupra presărându-le cu puţin mărar tocat mărunt sau puţin parmezan, pentru o variantă mai consistentă. Poftă bună
– 5 ciuperci Champignon proaspete
– 10 felii pâine
– 1-2 linguriţe ulei măsline
– 1-2 caţel usturoi
– mărar proaspăt tocat
– sare si piper după gust
– parmezan (opţional)
Se încinge o tigaie, se pune uleiul de măsline, se tocă mărunt doi caţei de usturoi, se presară sare , piper după gust, apoi se adaugă ciupercile tăiate în patru, şi se calesc aproximativ trei minute. Se prăjesc feliile de pâine,(unele persoane prăjesc pâinea în cuptor ,după ce le-au stropit cu un pic de ulei de măsline ,lăsându-le până ce se rumenesc frumos)se aşază ciupercile deasupra presărându-le cu puţin mărar tocat mărunt sau puţin parmezan, pentru o variantă mai consistentă. Poftă bună
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu