Dragii
mei se ştie că românii atunci când au un oaspete îi oferă în primul
rând şi în primul rând o cafea …….deci vă invit la o cafea
românească…….e un fel de a spune la cafeaua fiartă cum o facem noi…adică
turceşte…….
- 1 ceaşcã de 100 ml apã
- 2 linguriţe cafea mãcinatã
- 1 linguriţã rasã de zahãr (sau cât vã place)
Într-un ibric se pun la fiert pe foc mic o ceşcuţã de
apã, 1 linguriţã de cafea şi zahãrul
Pe mãsurã ce se apropie de clocot, se ia caimacul ce se formeazã cu o
linguriţã şi se pune în ceşcuţã
Când a dat în câteva clocote se pune încã 1 linguriţã de cafea, se acoperã
şi se dã deoparte, sã se aşeze zaţul
Se toarnã în ceşcuţã…….. Poftă bună !
- 1 ceaşcã de 100 ml apã
- 2 linguriţe cafea mãcinatã
- 1 linguriţã rasã de zahãr (sau cât vã place)
Într-un ibric se pun la fiert pe foc mic o ceşcuţã de
apã, 1 linguriţã de cafea şi zahãrul
Pe mãsurã ce se apropie de clocot, se ia caimacul ce se formeazã cu o
linguriţã şi se pune în ceşcuţã
Când a dat în câteva clocote se pune încã 1 linguriţã de cafea, se acoperã
şi se dã deoparte, sã se aşeze zaţul
Se toarnã în ceşcuţã…….. Poftă bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu