8 noiembrie 2013

COMPATIBILITĂŢI CULINARE




Carnea de:......... Se condimentează cu :

- MIEL: Busuioc, rozmarin, usturoi
- PORC: Tarhon, cimbru, piper, coriandru, ienibahar
- PUI: Mãrar, usturoi, hrean, pãtrunjel
-  CURCAN: Mentã, piper, chimen, ţelinã
- GÂSCÃ: Leuştean, mãrar, pãtrunjel, piper
- RAŢÃ: Ardei iute, hasmaţuchi, pãtrunjel
- VIŢEL: Pãtrunjel, mãrar, piper

Salata de: Merge perfect cu:


- SFECLÃ ROŞIE: Hrean, chimen, boabe muştar
- SALATÃ VERDE: Ceapã, mãrar, usturoi
- CASTRAVEŢI: Mãrar, cimbru
- ROŞII: Busuioc, piper, cimbru, usturoi
- CARTOFI: Pãtrunjel, chimen, mãrar
- FASOLE VERDE: Usturoi, tarhon,mãrar
- CIUPERCI: Pãtrunjel, mãrar, usturoi
- ARDEI COPŢI: Cimbru, leuştean, usturoi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu