Puteți păstra sosul vinegreta într-o sticluță și o lună de zile.Înainte de utilizare agitați sticluța bine.

- o cană ulei de măsline sau de porumb
- 5 linguri oțet sau zeamă de lămâie
- o linguriță muștar clasic
- un vârf de cuțit sare
- un vârf de cuțit piper negru măcinat
- o jumătate linguriță apă rece.
1. Amestecați într-un bol muștarul,sarea și apa,până se dizolvă sarea complet.Apoi adăugați oțetul și uleiul amestecând cu un tel.

- o cană ulei de măsline sau de porumb
- 5 linguri oțet sau zeamă de lămâie
- o linguriță muștar clasic
- un vârf de cuțit sare
- un vârf de cuțit piper negru măcinat
- o jumătate linguriță apă rece.
1. Amestecați într-un bol muștarul,sarea și apa,până se dizolvă sarea complet.Apoi adăugați oțetul și uleiul amestecând cu un tel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu