
- 5 cartofi mari( 1 kg)
- 4 linguri cu vârf brânză de vaci
- o felie de pâine de 2cm grosime
- 1 ou
- 1 lingură de unt
- sare
Sosul.....
- 1 lingură cu vârf făină
- 1 lingură cu vârf de unt
- 2 linguri cu vârf de cașcaval ras
- 1 cană lapte dulce
Fierbeți cartofii în apă puțin sărată.Când s-au răcit, curățați-i de coajă,tăiați-i în jumătați ,pe lung,și scoateți-le o parte din miez.Într-un castron ,frecați miezul de pâine cu brânza de vaci,oul,untul moale și un vârf de cuțit de sare.Umpleți cu această compoziție jumătățile de cartofi și puneți-le într-o cratiță unsă cu unt.Pregătiți un sos alb din incredientele enunțate...puneți-l peste cartofi,presărați cașcaval și dați la cuptor pentru 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu