
- 100 g carne tocată
- 4-5 ficăței de pasăre
- 1 ceapă mică
- 1 ou
- 1 lingură smântână
- câteva fire de mărar și pătrunjel verde
- sare,piper după gust
Alegeți ciupercile albe,cu pălărie adâncă,îndepărtați-le piciorușele și spălați-le foarte bine în multe ape reci.Lăsați-le să se scurgă într-o strecurătoare..Separat,într-un castron,combinați carnea tocată cu piciorușele tăiate mărunt,ceapa tocată mărunt.Căliți acest amestec la foc domol în 1-2 linguri de unt până scade apa lăsată .Când s-a răcit, amestecați cu ficățeii de pasăre fierți și tăiați,smântâna, verdeața tocată mărunt,oul crud,sare,piper după gust și umpleți ciupercile.Așezați-le așa pregătite pe o tavă unsă,lăsați-o în cuptorul fierbinte 30 minute,la foc mic și când sunt gata,puneți ciupercile pe platou..Serviți-le decorate cu felii fine de ficăței prăjiți.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu