Toți cei dragi se vor bucura de masă......ideale pentru mic dejun sau pachet ...Încercați-le....

- 1 kg făină
- 400 ml lapte
- 25 g drojdie
- o lingură zahăr
- 100 g unt
-1- 2 ouă + 1 gălbenuș pt. uns deasupra
- o linguriță sare
- 300 g salam feliat
Faceți aluatul din
incredientele de mai sus(dizolvați drojdia într-un pic de lapte călduț ),apoi lăsați-l la crescut într-un loc călduț până își dublează volumul.
Urmați pașii arătați în fotografii.
Așezați florile de salam în tava unsă și presărată cu făină ...le ungeți cu gălbenuș de ou amestecat cu o lingură de lapte .
Și dați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade până se rumenesc frumos .
Bon appetit !

- 1 kg făină
- 400 ml lapte
- 25 g drojdie
- o lingură zahăr
- 100 g unt
-1- 2 ouă + 1 gălbenuș pt. uns deasupra
- o linguriță sare
- 300 g salam feliat
Faceți aluatul din
incredientele de mai sus(dizolvați drojdia într-un pic de lapte călduț ),apoi lăsați-l la crescut într-un loc călduț până își dublează volumul.
Urmați pașii arătați în fotografii.
Așezați florile de salam în tava unsă și presărată cu făină ...le ungeți cu gălbenuș de ou amestecat cu o lingură de lapte .
Și dați la cuptorul preîncălzit la 180 de grade până se rumenesc frumos .
Bon appetit !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu