- Orice supă se poate prepara în 30 minute(de cînd începe supapa să se învârtă)
- Cartofii fierb în maxim 15 minute.
- Sfecla roșie fierbe în 25 de minute.
- Carnea de vită fierbe în 45-50 de minute .
- Carnea de vițel fierbe în 35-40 de minute .
- Carnea de miel fierbe în 20-25 de minute .
- Carnea de găină fierbe în 35-40 de minute.
- Carnea de pui fierbe în 20-25 de minute.
- Fasolea boabe fierbe în 20-25 de minute.
- Lintea fierbe în 15-20 de minute.
- Fasolea păstăi fierbe în 20-25 de minute.
- Conopida fierbe în 10 minute.
- Țelina fierbe în 10-15 minute.
- Varza fierbe în 10-15 minute.
- Cartofii fierb în maxim 15 minute.
- Sfecla roșie fierbe în 25 de minute.
- Carnea de vită fierbe în 45-50 de minute .
- Carnea de vițel fierbe în 35-40 de minute .
- Carnea de miel fierbe în 20-25 de minute .
- Carnea de găină fierbe în 35-40 de minute.
- Carnea de pui fierbe în 20-25 de minute.
- Fasolea boabe fierbe în 20-25 de minute.
- Lintea fierbe în 15-20 de minute.
- Fasolea păstăi fierbe în 20-25 de minute.
- Conopida fierbe în 10 minute.
- Țelina fierbe în 10-15 minute.
- Varza fierbe în 10-15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu