Pe cât de delicioşi sunt…pe atât de uşor se prepară .
1 kg branză telemea de vaci
10 ardei graşi roşii
3 castraveţi
200 g smântână
3 roşii
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
sare
Ardeii se spală se curăţă de cotoare şi seminţe şi se lasă cu gura în jos să se scurgă. Brânza de vaci se dă prin răzătoare şi se pune într-un bol mai mare.Castraveţii se curăţă de coajă şi se taie cuburi cât mai mărunt. .Pătrunjelul,mărarul se taie mărunt .Roşiile spălate se taie rondele. Se adaugă peste brânza din bol castraveţii,verdeaţa,smântâna,sare, dacă mai este nevoie şi se amestecă până se omogenizează .Se umlu ardeii cu această cremă şi se acoperă cu, câte o felie de roşie.Pot fi consumaţi imediat .Poftă bună vă doresc !
1 kg branză telemea de vaci
10 ardei graşi roşii
3 castraveţi
200 g smântână
3 roşii
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
sare
Ardeii se spală se curăţă de cotoare şi seminţe şi se lasă cu gura în jos să se scurgă. Brânza de vaci se dă prin răzătoare şi se pune într-un bol mai mare.Castraveţii se curăţă de coajă şi se taie cuburi cât mai mărunt. .Pătrunjelul,mărarul se taie mărunt .Roşiile spălate se taie rondele. Se adaugă peste brânza din bol castraveţii,verdeaţa,smântâna,sare, dacă mai este nevoie şi se amestecă până se omogenizează .Se umlu ardeii cu această cremă şi se acoperă cu, câte o felie de roşie.Pot fi consumaţi imediat .Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu