Sunt delicioase şi sunt perfecte pentru a orna un platou cu aperitive…..
– 400 g caşcaval
– 1 cană de lapte
– 2 lin- guri de faină
– 2 linguri de unt
– 1 ou
– 2 linguri pesmet
– ulei pentru prăjit
– sare,piper .
Caşcavalul se curăţă de coajă,se dă pe răzatoarea cu găuri mici .Într-o tigaie se rumeneşte făina în untul încins şi se stinge cu laptele călduţ,Se condimentează cu sare ,piper după gust ,amestecând mereu până dă semne de îngroşare. Se ia de pe foc şi după ce s-a răcorit puţin , se pune caşcavalul ras,oul crud şi se amestecă bine .Se formează din această compoziţie,mici sfere care se dau prin pesmet şi se rumenesc în ulei .
Se servesc calde ,cu roşii .Poftă bună vă doresc !
– 400 g caşcaval
– 1 cană de lapte
– 2 lin- guri de faină
– 2 linguri de unt
– 1 ou
– 2 linguri pesmet
– ulei pentru prăjit
– sare,piper .
Caşcavalul se curăţă de coajă,se dă pe răzatoarea cu găuri mici .Într-o tigaie se rumeneşte făina în untul încins şi se stinge cu laptele călduţ,Se condimentează cu sare ,piper după gust ,amestecând mereu până dă semne de îngroşare. Se ia de pe foc şi după ce s-a răcorit puţin , se pune caşcavalul ras,oul crud şi se amestecă bine .Se formează din această compoziţie,mici sfere care se dau prin pesmet şi se rumenesc în ulei .
Se servesc calde ,cu roşii .Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu