Simplu şi rapid….
– 400 g caşcaval
– 2 ouă
– 2 linguri faină
– 3-4 linguri pesmet sau fulgi de porumb mărunţiţi,dacă doriţi să iasă mai crocant
– ulei pentru prăjit
– sare,piper
Caşcavalul se curăţă de coajă şi se taie în felii de grosime potrivită, care se dau pe rând,prin făină,ou bătut şi pesmet, apoi se rumenesc, pe ambele parţi, într-o tigae cu ulei încins
Se serveşte cald cu o garnitură de cartofi pai şi cu roşii .
Poftă bună vă doresc !
– 400 g caşcaval
– 2 ouă
– 2 linguri faină
– 3-4 linguri pesmet sau fulgi de porumb mărunţiţi,dacă doriţi să iasă mai crocant
– ulei pentru prăjit
– sare,piper
Caşcavalul se curăţă de coajă şi se taie în felii de grosime potrivită, care se dau pe rând,prin făină,ou bătut şi pesmet, apoi se rumenesc, pe ambele parţi, într-o tigae cu ulei încins
Se serveşte cald cu o garnitură de cartofi pai şi cu roşii .
Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu