7 noiembrie 2013

CHEC APERITIV

 Îmi place cum a ieşit ,atât  gust cât şi aspect !

- 300 g caşcaval ras
- 300 g parizer
- 4 ouă fierte tari
- 4 ouă crude
- 3-4 linguri smântână
- 50g măsline fără sâmburi
- 1 ardei roşu
- 3-4 linguri faină
- sare, piper
Se bat cele 4 ouă crude cu telul, se adaugă caşcavalul ras, parizerul tăiat cubuleţe,
smântâna,măslinele tăiate mărunt,ardeiul tăiat , făina, sarea şi piperul. Tava de chec se tapetează cu ulei şi făină, se pune jumatate din
compoziţie, se adaugă ouăle fierte tăiate pe lung, iar deasupra se toarnă restul de compoziţie.
Se pune în cuptorul încins şi se coace 20 de minute.
Se serveşte rece, tăiat felii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu