7 noiembrie 2013

FASOLE PĂSTĂI CU USTUROI

Se prepară uşor şi este nelipsită din meniu pe perioada postului !





- 2 borcane cu fasole păstăi
- 2 cepe
- 1 capăţână usturoi
- 2 linguri bulion
- 1-2 linguriţe delikat de legume
- sare,piper

- 1 legătură mărar
- 4 linguri de ulei .


Într-o tigaie cu pereţii înalţi călim în uleiul încins ceapa curăţată şi tocată mărunt lăsam până devine sticloasă , adaugăm 3-4 linguri de apă şi o lăsăm să fiarbă înăbuşit când ceapa este fiartă adăugăm bulionul diluat cu apă acoperim şi mai lăsăm să fiarbă puţin. Adăugăm fasolea păstăi scursă de apă, peste ceapă, condimentăm cu delikat ,piper,4 caţei de usturoi zdrobiţi şi lăsăm să fiarbă 15-20 de minute la foc potrivit .Cu 5 minute înainte de a opri focul adăugăm restul de usturoi zdrobit , mărarul tocat mărunt şi amestecăm .
Vă urez poftă bună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu