O mâncare simplă şi gustoasă
- 1 kg ciuperci proaspete
- 4-5 cartofi
- 2 cepe
- 3-4 linguri de ulei
- 1 lingură boia dulce
- 1 linguriţă coriandru
- 1 linguriţă făină
- sare
- piper.
Ciupercile curăţate, spălate, se taie în patru şi se călesc în ulei împreună cu ceapa tăiată mărunt.Când a scăzut apa lăsată de ciuperci se adaugă făina şi se stinge cu 2-3 căni cu apă. Cartofii se curăţă,spală,se taie cubuleţe şi se toarnă peste ciuperci.Se adaugă coriandru,sare şi boiaua. Este lăsat să fiarbă până când se înmoaie cartofii şi conţinutul se mai îngroaşă. Se condimentează cu piper,sare după gust.Se serveşte cu mămăliguţă Poftă bună !

- 1 kg ciuperci proaspete
- 4-5 cartofi
- 2 cepe
- 3-4 linguri de ulei
- 1 lingură boia dulce
- 1 linguriţă coriandru
- 1 linguriţă făină
- sare
- piper.
Ciupercile curăţate, spălate, se taie în patru şi se călesc în ulei împreună cu ceapa tăiată mărunt.Când a scăzut apa lăsată de ciuperci se adaugă făina şi se stinge cu 2-3 căni cu apă. Cartofii se curăţă,spală,se taie cubuleţe şi se toarnă peste ciuperci.Se adaugă coriandru,sare şi boiaua. Este lăsat să fiarbă până când se înmoaie cartofii şi conţinutul se mai îngroaşă. Se condimentează cu piper,sare după gust.Se serveşte cu mămăliguţă Poftă bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu