….
- 1 kg carne pasăre sau porc
- 3 cepe,1 morcov
- 3-4 linguri faină
- 1oo g unt
- 2 linguri bulion
- 1 kg de mazăre verde sau 2 cutii mari
- 2-3 roşii
- 1 legătură mărar
- 1 linguriţă zahăr , sare,piper,delikat
Carnea se rumeneşte puţin în untul încins,se scoate carnea şi se pune ceapa tăiată mărunt , morcovul tăiat cubuleţe şi făina, se stige cu 3-4 căni apă caldă se adaugă carnea,bulionul subţiat cu un pic de apă caldă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când carnea este aproape gata se adaugă mazărea fiartă sau pe cea din cutii , roşiile opărite curăţate de pieliţe , seminţe tăiate mărunt, zahărul,verdeaţa tăiată mărunt, sare.piper,delikat după gust . Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu