- 600 g carne de pui
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 4 linguri de ulei
- 1 lingură de faină
- 1 lingură de oţet
- 1 capăţână usturoi
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 4 linguri de ulei
- 1 lingură de faină
- 1 lingură de oţet
- 1 capăţână usturoi
- 2 linguri bulion
- 1 legatură mărar
- 1 legatură pătrunjel
- sare,piper .delikat de găină
- 2 căni supă de oase sau apă fierbinte
Carnea se prajeşte în ulei,apoi se scoate,în locul ei călindu-se făina,ceapa tocată şi morcovul tăiat cubuleţe puse în această ordine. Se sting cu 2 căni de supă de oase sau apă fierbinte şi se fierb 15-20 minute până ceapa şi morcovul sunt fierte, după care se adaugă usturoiul zdrobit,2 linguri bulion diluate în puţină apă , oţetul, carnea şi se lasă la foc mic până ce aceasta se frăgezeşte .(dacă mai trebuie adăugaţi supă sau apă fierbinte cât să cuprindă carnea ) Se condimentează cu sare , piper, delikat după gust . Verdeaţa tocată se adaugă când se ia de pe foc , Se serveşte cald cu piure de cartofi ,alături de o salată de sezon sau cu mămăliguţă .Poftă bună vă doresc !
- 1 legatură mărar
- 1 legatură pătrunjel
- sare,piper .delikat de găină
- 2 căni supă de oase sau apă fierbinte
Carnea se prajeşte în ulei,apoi se scoate,în locul ei călindu-se făina,ceapa tocată şi morcovul tăiat cubuleţe puse în această ordine. Se sting cu 2 căni de supă de oase sau apă fierbinte şi se fierb 15-20 minute până ceapa şi morcovul sunt fierte, după care se adaugă usturoiul zdrobit,2 linguri bulion diluate în puţină apă , oţetul, carnea şi se lasă la foc mic până ce aceasta se frăgezeşte .(dacă mai trebuie adăugaţi supă sau apă fierbinte cât să cuprindă carnea ) Se condimentează cu sare , piper, delikat după gust . Verdeaţa tocată se adaugă când se ia de pe foc , Se serveşte cald cu piure de cartofi ,alături de o salată de sezon sau cu mămăliguţă .Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu