- 1 salată verde de cca. 300-350 g
- 1 piept de pui de cca. 400 g
- miez de nucă de la 5-6 nuci
- 2 morcovi
- 1-2 feli de ţelină
- 1 ceapă
- 3-4 lnguri de ulei
- oţet,sare,piper după gust
- pătrunjel verde pentru ornat
Salata spălată şi scursă bine de apă,se aşază în salatieră sau pe un platou ,apoi morcovul,ţelina,ceapa se toacă mărunt şi se aşază peste salată.
Miezul de nucă se prăjeşte fără ulei şi se adaugă peste zarzavat.
Fileurile de pui se rumenesc în 4 linguri de ulei,apoi se scot şi se dau deoparte.Uleiul de la prăjit se stinge 2-3 linguri de apă adăugăm 2-3 linguri de oţet sau după gust,sare,piper.Acest sos se toarnă peste salată,după care se taie carnea şi se aşază deasupra.La final se ornează cu pătrunjel verde. Poftă bună
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu