Şniţelul vienez de pui este delicios.......
– piept de pui
– ouă
– 1 cană pesmet
– 1/2 cană făină
– sare,piper
– condimente sau usturoi granulat pentru a condimenta pesmetul( opţional)
– ulei pentru prăjit
- felii de lămâie
- o roșie
Pieptul de pui dezosat,se feliază şi se bate,dar numai pe o singură parte . Se condimentează cu sare,piper,se dă prin făină,apoi prin ou bătut şi la urmă prin pesmet.Se prăjeşte în ulei până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.Se serveşte cald cu garnitură de cartofi si o salată de sezon .Poftă bună vă doresc !
– piept de pui
– ouă
– 1 cană pesmet
– 1/2 cană făină
– sare,piper
– condimente sau usturoi granulat pentru a condimenta pesmetul( opţional)
– ulei pentru prăjit
- felii de lămâie
- o roșie
Pieptul de pui dezosat,se feliază şi se bate,dar numai pe o singură parte . Se condimentează cu sare,piper,se dă prin făină,apoi prin ou bătut şi la urmă prin pesmet.Se prăjeşte în ulei până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.Se serveşte cald cu garnitură de cartofi si o salată de sezon .Poftă bună vă doresc !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu