4 iunie 2014

RULADĂ DE PIEPT DE PUI CU BROCOLI

Ceva simplu care să se poată face rapid cu incrediente la îndemâna oricui şi pe care să nu cheltui o avere şi mai ales care să fie sănătoase.

- un piept de pui fără piele şi os
- 4-5 bucheţele de brocoli
- 2 căţei de usturoi
- sare după gust
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
Bucheţelele de brocoli le fierbeţi în apă cu sare, doar cateva clocote,.... nu până devin fleşcăite. Apoi le zdrobiţi cât să devină o pastă nu foarte fină. Amestecaţi cu usturoiul pisat şi asezonaţi cu puţină sare.
Pieptul de pui îl tăiaţi în două. Fiecare jumătate din pieptul de pui se străpunge cu un cuţit direct în mijloc, perforându-l pe lung, obţinând un buzunăraş. Umpleţi buzunăraşul cu pasta de brocoli.
Încingeţi grătarul şi puneţi apoi fiecare bucată de piept de pui umplută.Frigeţi-le pe fiecare parte cam 8-10 minute. Se servesc calde alături de ardei gras şi morcov fiert în aburi.Poftă bună !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu