Dacă doriți să preparați clătite dulci,puteți adăuga în compoziție 2-3 linguri zahăr pudră și puțină esență de vanilie.
Vă recomand să nu folosiți aluatul imediat după preparare,deoarece la prăjit clătitele se strâng. Lăsați aluatul să se odihnească și la prăjit clătitele își vor păstra forma.
- 3 căni cu lapte
- 1 cană sifon
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 6 ouă
- 3 căni cu făină( aceeași cană de la lapte,sifon)
- o jumătate linguriță cu sare.
1. Bateți ouăle cu sarea,apoi adăugați uleiul,laptele,sifonul,iar la sfârșit făina.
2. Lăsați aluatul să se odihnească 20-30 de minute.

Vă recomand să nu folosiți aluatul imediat după preparare,deoarece la prăjit clătitele se strâng. Lăsați aluatul să se odihnească și la prăjit clătitele își vor păstra forma.
- 3 căni cu lapte
- 1 cană sifon
- 1 lingură ulei de floarea soarelui
- 6 ouă
- 3 căni cu făină( aceeași cană de la lapte,sifon)
- o jumătate linguriță cu sare.
1. Bateți ouăle cu sarea,apoi adăugați uleiul,laptele,sifonul,iar la sfârșit făina.
2. Lăsați aluatul să se odihnească 20-30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu