24 martie 2016

PÂINE ACORDEON

Ideală pentru mic dejun și nu numai . Este o rețetă extrem de simplă și foarte hrănitoare...Aveți nevoie de..
- 2 pâini feliate
- o jumătate pachet de unt proaspăt......circa 100g
- 500 g șuncă presată sau orice salam vă place
- 3 roșii mari 
- 4 ouă
- 6-7 linguri de lapte
- sare,piper
- 5-6 linguri de cașcaval ras sau brânză
1. Se ung feliile de pâine cu un strat subțire de unt sau după dorința fiecăruia.
2.Se unge o tavă  cu unt și se pun feliile de pâine.
3.Roșiile spălate se taie felii rotunde pe cît posibil egale ca grosime.
4.Șunca se taie felii de grosimea feliilor de roșii.
5. Între feliile de pâine puneți o felie de șuncă și una de roșie.
6. Se bat cele 4 ouă se adaugă laptele,sare,piper și se toarnă peste feliile de pâine.
7. Se presară deasupra brânza sau cașcavalul dat pe răzătoare.
8. Se bagă în cuptor la foc potrivit și se ține până când se rumenește iar brânza se topește.
Poftă bună vă doresc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu