Eu cred că spaghetele cu pui în sos de roșii nu le poate refuza cineva.Sunt foarte gustoase,hrănitoare,rapide și parfumate.Cu singuranță o să placă întregii familii și nu numai.
Eu am ales să gătesc cu piept de pui pentru a grăbi procesul de preparare,dar poți folosi orice tip de carne....
Încearcă.....ai nevoie de....
- 200 g spaghete
- 350 g piept de pui
- o ceapă
- 2 căței usturoi
- 2 roșii
- o linguriță pastă de tomate
- 40 ml ulei
- o linguriță zahăr
- sare.piper după gust
- 1/2 linguriță busuioc uscat
1.Taie pieptul de pui în cubulețe și prăjește-l în ulei.
2.Curăță ceapa usturoiul,ardeiul kapia de semințe și taie-le mărunt sau bucăți mai mari ...cum preferi.
3. Adaugă ardeiul,ceapa,sare,în cratiță peste carnea de pui și căleștele la foc mic până se înmoaie ceapa.Nu uita să amesteci din când în când.
5. Adaugă pasta de roșii,sare,piper după gust,busuiocul,usturoiul zdrobit ,zahărul,1/2ceașcă apă și fierbe 7-8 minute.(poți folosi mai multe roșii ,dar în acest caz nu mai adauga pasta de tomate și apa )
6. Fierbe spaghetele după indicațiile de pe ambalaj.
7.Distribuie spaghetele fierte pe farfurii,șa fel procedează și cu carnea în sos de roșii și servește imediat.
Cooking with love !
Cooking with love !
Poftă bună !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu